Redenen om bij Sissy-Boy te shoppen - korting | Fashionchick

2022-10-07 21:35:30 By : Ms. Lucky Chen

Wanneer je bij Sissy-Boy naar binnen loopt, word je ontvangen in een bijzondere sfeer. Je loopt langs rekken vol zachte stoffen en andere parels. Ook de geur van de amberblokjes bij de badkamerartikelen, trekt je naar binnen. Maar er zijn nog veel meer redenen om bij Sissy-Boy te shoppen, wij geven er acht. Spoiler: een exclusieve kortingscode.

De eerste reden is niet zo lastig, want we houden allemaal van mooie kledingstukken. Bij Sissy-Boy hechten ze veel waarde aan het creëren van originele en comfortabele items. Zo worden alle prints door hun eigen designers ontworpen en gebruiken ze natuurlijke materialen waaronder gerecycled organisch katoen, linnen en viscose. De collecties gaan van de perfecte everyday-jeans tot prachtige items voor speciale momenten. Ook shop je bij Sissy-Boy merken als Minimum en LEE. Ben je op zoek naar schoenen? Dan zit je hier ook goed. Van loafers tot chelsea boots en van sneakers tot cowboylaarzen. 

Om je outfit compleet te maken shop je er de mooiste sieraden en accessoires bij. Sissy-Boy heeft een uitgebreide collectie moderne, handgemaakte sieraden in goud en zilver en sieraden van het merk A Brend. Geen sieraden nodig? Er is ook een breed aanbod aan tassen, sjaaltjes, hoeden en veel meer. Zeker een reden om een kijkje te nemen dus.

We willen het misschien niet altijd toegeven, maar iedereen houdt van hebbedingetjes. Goed nieuws: Sissy-Boy heeft hun winkels er vol mee liggen. De Homeland-afdeling gaat van (draai)kaarsen en kandelaars tot fotolijstjes in vele kleuren en soorten. Dus heb je zin om toe te geven aan je guilty pleasure of zoek je een leuk cadeau, loop hier dan even naar binnen. Side note: de Sissy-girls pakken de cadeaus leuk in.

Kookboeken, prachtig servies, unieke glazen, HK living-kopjes, goud-, zwart- of zilverkleurig bestek, originele theedoeken, mooie tafelkleden en nog veel meer om jouw keuken magazinewaardig te maken. Daarnaast vind je bij Sissy-Boy ook etenswaren zoals koffie, thee, olie en azijn. 

Geef allure aan je badkamer met de Sissy-Boy-badkamercollectie; van mooie badmatten, matchende handdoeken en gastendoekjes van het fijnste materiaal, tot zeeppompjes en nog veel meer. Met deze spullen ziet je badkamer er niet alleen leuk uit, maar ruikt het ook geweldig. Je vindt er dan ook een uitgebreid assortiment aan geurblokjes en geurkaarsen. Daarnaast verkoopt Sissy-Boy huidverzorgingsproducten als gezichtscrème en handcrème, allemaal dierproefvrij, parabeenvrij, SLES-vrij en kleurstofvrij. Zo heb je enkel heerlijke én eerlijke producten in de badkamer staan.

In de winkels van Sissy-Boy staan ze prachtig geëtaleerd, de koninklijke banken. Met namen als Duchess, Dame en King doen ze hun royal appearance eer aan. De banken zijn beschikbaar in verschillende maten, stoffen en kleuren, waardoor ze bij elk interieur passen. Je kunt het helemaal zelf samenstellen; van model tot grootte en materiaal. Style je kamer af met het grote aanbod aan sierkussens, dekens, bijzettafels en andere te gekke meubels uit de Homeland-collectie. 

Het is lente, dus naast het opfrissen van je garderobe, kan ook de tuin weer vrolijk worden aangekleed en klaargemaakt voor gezellige tuinsessies. Bij Sissy-Boy hebben ze een breed aanbod aan tuinmeubels. Zo vind je er krukjes, buitenkussens, loungesets, tafels en stoelen. Allemaal in prachtige kleuren zoals nude-tinten en pastels.

Ten slotte nog een heel leuke reden, want je kunt nu bij Sissy-Boy shoppen met 10% korting! Gebruik hiervoor de exclusieve kortingscode Sissy-BoyFC10*.

* De kortingscode geldt t/m 31 mei 2022 en is niet geldig op meubels, boeken en derde merken. Niet te combineren met andere kortingen. 

Deze kledingstukken zou iedereen moeten bezitten

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Omoda houdt ook van jou - stylingadvies en exclusieve items Fashion Lees ook Kun je feiten en fabels over bh’s van elkaar onderscheiden? Fashion Lees ook De perfecte zonnebrillen voor deze 5 citytrips Fashion Lees ook De tassen van JoHeath wil je direct in je garderobe Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Omoda houdt ook van jou - stylingadvies en exclusieve items

Kun je feiten en fabels over bh’s van elkaar onderscheiden?

De perfecte zonnebrillen voor deze 5 citytrips

De tassen van JoHeath wil je direct in je garderobe

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.